Smeekens Volvo specialist | Autooomen.nl

Overname Volvo-specialist Smeekens

TERUG NAAR OVERZICHT
article_article_image2_1577978056.jpg

Eind 2019 hebben wij de mogelijkheid gekregen om autobedrijf Smeekens Ulvenhout over te nemen. Smeekens staat al jaren bekend om haar specialisatie in Volvo’s en is een begrip in Ulvenhout. Deze goede naam en specialisatie mogen wij nu voortzetten in Bavel.
 

De Volvo-specialist Smeekens

Volvo-specialist Smeekens in Ulvenhout wordt al meer dan dertig jaar met plezier gerund door eigenaar Frank Smeekens en zijn vrouw Els Smeekens. Samen met het personeel hebben zij een enorme hoeveelheid kennis en ervaring wat betreft Volvo’s. De specialisatie in dit populaire automerk heeft dan ook gezorgd voor bekendheid in en rondom Ulvenhout. Als Volvo-eigenaar kun je hier namelijk altijd terecht voor onderhoud en reparatie. Ook als je een Volvo wil aanschaffen is Smeekens de plek om je te laten adviseren. Een heus paradijs voor Volvo-liefhebbers dus!
 

AutoOomen neemt Volvo-specialist Smeekens over

Na meer dan dertig jaar hebben Frank en Els Smeekens besloten dat het tijd werd om wat rustiger aan te doen. Met die beslissing begon de zoektocht naar een garage die volgens hen geschikt zou zijn om de specialisatie in Volvo’s voort te zetten. Met alle ervaring, kennis, kunde én het personeel klopten zij bij ons, AutoOomen, aan. Wij konden deze mooie kans natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Per 1 januari 2020 zijn wij dan ook Volvo specialist in Bavel en omgeving. Smeekens en de kwaliteit van Smeekens blijft dus bestaan, het enige verschil is dat de garage niet in Ulvenhout te vinden is, maar in Bavel.
 

AutoOomen, specialist in Volvo’s

Met de overname van Smeekens hebben wij jarenlange ervaring en een berg kennis binnen gehaald wat betreft Volvo’s. Het personeel van Smeekens is sinds de overname werkzaam bij ons, in Bavel. Maar ook Els Smeekens ondersteunt ons in de werkzaamheden als Volvo-specialist. Zo zorgen we er samen voor dat Smeekens blijft voortbestaan én alle Volvo-bezitters een kwaliteitsgarage hebben voor reparaties en onderhoud. Ook voor het aanschaffen van een tweedehands Volvo is AutoOomen het juiste adres. Per 1 januari 2020 is AutoOomen Volvo-specialist in omgeving Bavel en Breda.

Zijn er vragen wat betreft de mogelijkheden of wil je zien welke Volvo’s wij momenteel te koop hebben staan? Neem dan contact met ons op of bekijk ons huidige aanbod .

  • emailV2.png
  • phone.png
  • mail.png
  • map.png
  • whatsaap.png
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot auto's, onderhoud, aanbiedingen en onze garage.

MorgenInternet